RENT MY BRAIN SESSIES


Alleen mogelijk om te boeken tijdens de lockdown 2.0


Ben jij de fotograaf in je onderneming? Of ben jij de betere hobby fotograaf die al talloze cursussen volgde? Heb je enkele lastige fotografische problemen die je maar niet lijkt te kunnen oplossen? Blijf je steeds maar in hetzelfde cirkeltje draaien en lijkt de oplossing voor je vraag gewoon onvindbaar? Je weeeeeettttt dat de oplossing te vinden is, je weet gewoon niet waar... Je hebt al talloze uren bezig geweest om de oplossing te vinden maar die staat ECHT nergens...

Dan heb ik misschien een oplossing voor jou.

Zou een short-cut ervoor kunnen zorgen dat je opnieuw plezier kan beleven aan je fotografie en je bewerkingen? Een stortcut die ervoor zorgt dat je eindelijk resultaat naar werken krijgt!!!

Lijkt het je de max om niet verder te moeten zoeken maar via een één op één de oplossing te krijgen voor dat vervelende fotografische probleem?

Lees dan zeker verder....

Ik los jou fotografische problemen graag voor je op!


Wanneer je op een specifiek probleem botst vind je niet altijd de oplossing in je handleiding. In vele gevallen kan je zelfs niet terecht bij dokter Google. Je komt wel in de buurt van de oplossing maar letterlijk kan je de oplossing daar vaak toch niet vinden.

Het houd je creativiteit niet alleen tegen maar het zorgt er ook voor dat je minder gaat genieten van je fotografie doordat je stilletjes aan gefrustreerd wordt en gedemotiveerd...

Er zijn cursussen genoeg te vinden op het internet maar die behandelen specifieke thema's van de fotografie? Wanneer je zelf al verschillende keren geïnvesteerd hebt in cursussen fotografie heb je geen nood meer aan een allround cursus en wil je gewoon graag geholpen worden met een specifiek probleem...

En dat is exact wat ik wil doen. Je helpen bij een specifiek probleem!

Ik wil ervoor zorgen dat je opnieuw kan genieten van je fotografie en straffer nog, door het weghalen van je fotografische probleem wil ik ervoor zorgen dat je je fotografie weer een niveau hoger kan tillen.

Klink zalig toch...


Hoe ga ik dat doen?


Om te beginnen stuur je je vraag via mail aan me door. Ik bekijk je vraag en laat je weten of ik die vraag voor je kan oplossen.

Wanneer ik ze voor jou kan oplossen krijg je een uitnodiging van mij om een moment af te spreken wanneer we elkaar online kunnen treffen.

Wanneer je een moment hebt gekozen dat bij je past, zorg ik ervoor dat je boeking vastligt en dat je kan betalen. Je krijgt van mij na betaling ook een linkje doorgestuurd met het exacte moment waarop we hebben afgesproken en waar online je me kan vinden.

That's it... het kan bijna niet eenvoudiger ;-)

RENT MY BRAIN!


Jou vraag over fotografie, techniek of Lightroom opgelost zien worden... boek je call!

25€/ 15 min.

Mijn achtergrond als fotograaf.


Shortcut: Ik ben een Master in de fotografie, afgestudeerd in 2004 aan de Koninklijke Academie van Gent. Ik ben meer dan 20 jaar voltijds bezig met fotografie. Ik starte mijn studies fotografie in het 5de middelbaar.

Het is geen hobby, nooit geweest, het is mijn VAK waar ik heel gepassioneerd mee bezig ben.


De iets langere versie: Na mijn middelbare studies fotografie ging ik 1 jaar naar Denemarken wonen en werken bij een portretfotografe en een reclame fotograaf. Beide fotografen werden mijn gastouders... I know heaven on Earth!!!!

Na mijn jaar Denmarken startte ik mijn master opleiding in Gent, waar ik 5 jaar later ook afstudeerde met een master-diploma fotografie.

Ik ben 10 jaar leerkracht fotografie geweest in Coloma Mechelen. Ik gaf er les aan 14,15,16 en 17 jarige... Ik leerde hen fotografie van scratch... dus ja, ik weet hoe je fotografie uitlegt in mensentaal ;-)

Tegelijkertijd gaf ik ook fotografie in het Volwassenonderwijs gedurende twee jaar...

Twee jaar geleden besloot ik wat gas terug te nemen en het onderwijs achter mij te laten. Met pijn in het hart, maar de combinatie van zelfstandig ondernemer, leerkracht en mama was net iets te zwaar geworden.