Mijn verhaal

Ik koester verhalen en ik koester beelden. Zo eenvoudig is het!

Ik koester de beelden die mijn vader van ons maakte, van ons gezin. Ze vertellen een verhaal. Het onze... Fotografie zit in mijn DNA. Mijn vader is hobbyfotograaf, wij waren zijn onderwerp. Wij en die magische bergen in Zwitserland.

01 / 09

Fotografie is mijn passie, al sinds mijn 16e. Ik ben altijd op zoek naar het verhaal achter de beelden, naar de authenticiteit. Ik wil dat mijn beelden ‘echt’ zijn en dat mensen zich in de kleine dingen herkennen. Wat drukken die kleine gebaren precies uit, welk gevoel heb je daarbij? 

Ik heb een grote fascinatie voor mensen, familiebanden en tradities. De manier waarop mensen die elkaar graag zien met elkaar omgaan én die in beeld brengen. De focus op de kleine details, waar zoveel gevoel en warmte uit spreekt. Ik wil wat ik zie met jullie delen. Ik laat de mensen die ik fotografeer meekijken door mijn lens en genieten van die alleszeggende blik, van dat teder gebaar, van die vluchtige knipoog. We zijn er ons vaak niet van bewust hoe we eruit zien op die liefdevolle momenten, maar ze zijn zo allesomvattend en zo veelzeggend dat het een prachtig beeld is om te koesteren en door te geven aan de volgende generatie.

Bij mij kom je niet voor stijve settings en geposeerde portretten: ik zorg voor een mooi, origineel en inspirerend decor en jullie zijn gewoon jezelf. Ik zet de sfeer om in beelden, ik vertel jullie verhaal door middel van kleine details, vonkjes en sprankels. Ik zorg ervoor dat die bijzondere, maar vluchtige momenten vastgelegd worden in eeuwig durende herinneringen. 

Geen enkel gezin, geen enkele familie past in éénzelfde mooi uitgelijnde doosje met een gouden strik errond... Fantastisch toch!!!

Zin in zo’n ‘echte’ shoot? Laat het mij weten, ik maak graag een afspraak met jullie!