Tania Mertens

Ik ben fotograaf, mama van twee heerlijke monsters en een ongelofelijke liefhebber van vandaag. Ik ben in een constante zoektocht naar hoe graag zien zich manifesteert. Ik hou van voluit leven en van een stevige portie mijmeren.

Mijn werk is een ode aan graag zien en aan het leven . Met mijn foto's wil ik je hart laten overslaan. Noch trendy, noch picture perfect. Gewoon, de onovertroffen schoonheid van zijn.

Zelfportret

Fotografie is mijn leven, en dat al behoorlijk lang. Ik was16 en niet van plan om iets anders te studeren.

Ik heb een grote fascinatie voor mensen, familiebanden en tradities. De manier waarop mensen die elkaar graag zien met elkaar omgaan én die in beeld brengen. De focus op de kleine details, waar zoveel gevoel en warmte uit spreekt. Ik wil wat ik zie met jullie delen. Ik laat de mensen die ik fotografeer meekijken door mijn lens en genieten van die alleszeggende blik, van dat teder gebaar, van die vluchtige knipoog. We zijn er ons vaak niet van bewust hoe we eruit zien op die liefdevolle momenten, maar ze zijn zo allesomvattend en zo veelzeggend dat het een prachtig beeld is om te koesteren en door te geven aan de volgende generatie.

Ik vertel jullie verhaal door middel van kleine details, vonkjes en sprankels. Ik zorg ervoor dat die bijzondere, maar vluchtige momenten vastgelegd worden in eeuwig durende herinneringen. 

Geen enkel gezin, geen enkele familie past in éénzelfde mooi uitgelijnde doosje met een gouden strik errond... Fantastisch toch!!!


Heb jij zin in zo een 'echte' shoot? Klik dan op de button hieronder en binnen de 24 uur zal je van mij horen!