Mijn verhaal

Ik koester de beelden die mijn vader van ons maakte, van ons gezin. Ze vertellen een verhaal. Het onze... Fotografie zit in mijn DNA. Hij was hobbyfotograaf, wij waren zijn onderwerp. Wij en die magische bergen in Zwitserland.

Deze reeks vul ik verder aan, door mijn foto's gaan duurt veel langer dan gedacht, een trip to memory Lane, waar ik ten volle van wil genieten!


01 / 06

Elke dag doen wat je het liefste doet, de hele dag lang, daar droomt toch iedereen van? Wel, als ondernemer timmer ik hard aan die weg. Ik weet dat ik echt mijn ding heb gevonden. En waw, dat voelt gewoon geweldig! 

Fotografie is mijn passie, al sinds mijn 16e. De ‘picture perfect’ shoots zoals in de reclame industrie hebben mij nooit echt geboeid, ik ben altijd op zoek naar het verhaal achter de beelden. Naar de authenticiteit, ik wil dat mijn beelden ‘echt’ zijn en dat mensen zich in de kleine dingen herkennen. Wat drukken die kleine gebaren precies uit, welk gevoel heb je daarbij? 

Ik heb een grote fascinatie voor mensen, familiebanden en tradities. De manier waarop mensen die elkaar graag zien met elkaar omgaan én die in beeld brengen. De focus op de kleine details, waar zoveel gevoel en warmte uit spreekt. Ik wil wat ik zie met jullie delen. Ik laat de mensen die ik fotografeer meekijken door mijn lens en genieten van die alleszeggende blik, van dat teder gebaar, van die vluchtige knipoog. We zijn ons daar vaak niet van bewust, hoe we eruit zien op die liefdevolle momenten, maar ze zijn zo allesomvattend en zo veelzeggend dat het een prachtig beeld is om te koesteren en door te geven aan de volgende generatie.

Bij mij kom je niet voor stijve settings en geposeerde portretten: ik zorg voor een mooi, origineel en inspirerend decor en jullie zijn gewoon jezelf. Ik zet de sfeer om in beelden, ik vertel jullie verhaal door middel van kleine details, vonkjes en sprankels. Ik zorg ervoor dat die bijzondere, maar vluchtige momenten vastgelegd worden in eeuwig durende herinneringen. 


Zin in zo’n ‘echte’ shoot? Laat het mij weten, ik maak graag een afspraak met jullie!