Hey,

Ik ben Tania.

Fotograaf van ongelooflijk graag zien. Ik heb me gespecialiseerd in kinderfotografie, gezins-& familiefotografie en afscheids- & herinneringsfotografie.

Alles wat ik fotografeer is een zoektocht naar hoe graag zien zich manifesteert. Ik vind zoveel schoonheid in het echte, de perfecte imperfectie . Voor mij is iedere dag het ideale moment om herinneringen te maken die er toe doen.

Het liefste maak ik werk dat er toe doet, dichtbij mensen, en vlakbij graag zien. Waar liefde is ben ik op de juiste plaats.

Ik heb een grote hoeveelheid energie die ik koester en inzet bij al mijn ontmoeting. Sommige ontmoetingen zijn voor even en andere voor altijd.

Ik hou van vandaag en van alles wat het me brengt, met een hoekje af en liefst nog met méér dan 1.

Ik ben een mijmeraar en een dromer die gek is op verhalen.

Mijn werk is een ode aan graag zien en aan het leven. Met mijn foto's wil ik je hart laten overslaan, noch trendy, noch picture perfect. Gewoon, de onovertroffen schoonheid van ECHT zijn.

“there is no magic
to be found
in using only a fraction
of your heart space”

Zelfportret

Fotografie is mijn allereerste grote liefde.

Ik was 16 en niet van plan om iets anders te studeren.

Ik heb een grote fascinatie voor verhalen, voor mensen, familiebanden en tradities. De manier waarop mensen die elkaar graag zien met elkaar omgaan breng ik in beeld. De focus op de kleine details, waar zoveel gevoel en warmte uit spreekt. Ik deel wat ik zie. Ik laat jullie meekijken door mijn lens en genieten van die alleszeggende blik, van dat teder gebaar, van die vluchtige knipoog. We zijn er ons vaak niet van bewust hoe we eruit zien op die liefdevolle momenten, maar ze zijn zo allesomvattend en zo veelzeggend dat het een prachtig beeld is om te koesteren en door te geven aan de volgende generatie. Ik maak graag die brug tussen verleden en toekomst.

Ik vertel jullie verhaal en zorg ervoor dat die bijzondere, maar vluchtige momenten vastgelegd worden in eeuwig durende herinneringen. 


HOE KOMT HET DAT IK OOK VOOR ROUW KIES?


Wil je graag mijn verhaal weten over hoe ik eindelijk begreep waarom ik er bewust voor kies om zo dicht bij rouw en afscheid te komen?

Hier kan je mijn verhaal daarover vinden.