Petite Soirée

De avonden zijn heerlijk lang, HET moment van de dag dat de zon haar brute kracht wat laat varen en ze voor een indrukwekkende belichting zorgt.

Wanneer je zon zoekt en naar haar kijkt, zie je haar schoonheid bevestigt in de allermooiste beelden.

Petite soirée gaat over het vieren van kleine dingen, van samen zijn. Het gaat over dansen in de ondergaande zon, nippen van je apéro en genieten van vandaag, van elkaar, van eenvoudigweg samen zijn.

Petite soirée zoals in avond, kleine grootse avond

Petite soirée zoals in feest, klein feestje...

Petite soirée met haar wondermooie licht... eerst hevig en dan zacht... Avondval, zonsondergang, hier en nu.


gezinsfotograaf_gezinsfotografie-gezinsfotoshoot-fotoshoot gezin Fotografie Tania Mertens
gezinsfotograaf-fotoshoot gezin-fotoshoot gezinnen- fotoshoot famile-familiefotograaf
fotoshoot-gezin-gezinsfotoshoot-fotografie Tania Mertens-fotoshoot gezinnen-gezinsfotografie

HOE VERLOOPT EEN PETITE SOIRÉE?

Zoals de titel het al zegt vallen de shoots van Petite Soirée in de avond. Wanneer de zon stilletjes aan haar weg richting horizon baant. Deze shoots starten zo van 18u, dit is natuurlijk nog niet de echte sunset, die valt pas wat later in, maar het licht is nu al wondermooi.

De titel van shoot wijst ook naar klein feestje... en het leuke aan kleine feestjes is dat je ze helemaal invult zoals je zelf wilt. Hebben jullie zin in een laat-avond picknick, een dessertje om te bekomen van de dag, of begint nu nog maar net jullie apéro? Misschien is dit het ideale moment om de kindjes voor te lezen uit hun lievelingsboek? Of is het hoogtijd om de kinderen nog eens hoog de lucht in te zwieren, zwevend boven jullie hoofden, schaterlachend van opwinding en een tikkeltje angst...

Het laatste waar we het nog zeker over moeten hebben is de locatie. Waar kan je best dit kleine feestje laten doorgaan? Als locatie voor deze shoot heb je niet zo heel erg veel nodig, een heerlijk stukje natuur dat je mag betreden, een weiland omgeven door bomen, een vijver, een meer, een stukje gras aan een bos, een heidelandschap... meer is er niet nodig. Ik ken zelf heel wat stukjes natuur hier in de buurt van Werchter die perfect in aanmerking komen voor deze shoot.

Het allerbelangrijkste wat ik jullie wil meegeven is dit... Dit is jullie avond!! Deze avond kan en mag alles verlopen zoals jullie het zelf graag willen. Ik geef jullie vrijblijvende tips. Tips die jullie kunnen gebruiken, die jullie kunnen omdenken of die jullie helemaal negeren... Alles kan en alles is goed. Laten we samen even bellen, even kijken wat er helemaal bij jullie past. Eens dat allemaal op punt staat, en geloof me dat gaat heel snel, dan is het tijd om uit te kijken naar jullie moment, jullie kleine feestje, jullie shoot!

Ohhhh, ik kijk er al helemaal naar uit om jullie te ontmoeten, jullie te leren kennen, jullie onderlinge band te observeren en vast te leggen, zodat je het nooit meer kan vergeten!


Petite Soirée


- Fotoshoot van +- 60 minuten.
- Alle geselecteerde foto's in een online galerij klaar om jullie favorieten uit te kiezen.
- 50 zelfgekozen foto's digitaal in de hoogste kwaliteit.
- Mooi herinneringsalbum met 20 favoriete foto's

€347

Petite Soirée LUX


- Fotoshoot van +- 60 minuten.
- Geen keuzestress want je krijgt alle foto's van jullie shoot in hoge resolutie
- mooi afgewerkt herinneringsalbum met 30 zelfgekozen foto's uit jullie galerij.

€ 497


FAQ

In welke periode gaan deze shoots door?

De Petite Soirées vinden voornamelijk plaats in de zomermaanden. Als het weer meezit start ik in april anders start ik zeker vanaf de maand mei tot einde september. Eigelijk moet je gewoon rekening houden met de zon. Hebben we een prachtige nazomer, dan kan je perfect een petite soirée laten doorgaan in oktober.

Ik betaalde bij inschrijving een boekingskost maar onze shoot kan door omstandigheden niet doorgaan. Wat nu?

Onvoorziene omstandigheden horen nu eenmaal bij het leven, daar heb ik alle begrip voor.
Wanneer je shoot niet kan doorgaan gaan we samen op zoek naar een ander moment om jullie shoot opnieuw te plannen. Je kan de shoot verplaatsen in de tijd zonder de effectieve waarde van je boekingskost te verliezen. Wanneer er een prijsstijgen heeft voorgedaan zal je een factuur ontvangen voor het nog openstaande bedrag MIN de boekingskost die je reeds betaalde.

Wat als het regent op onze afgesproken dag?

We wonen in België, en als er iets is waar we nooit zeker van zijn in België dan is het wel het weer. Wanneer het regent op onze afgesproken dag dan kan onze shoot jammer genoeg niet doorgaan. We herbekijken onze agenda's en plannen een nieuwe shoot in.

welke locatie kiezen we het beste?

Als locatie voor deze shoot heb je niet zo heel erg veel ruimte nodig, een heerlijk stukje natuur dat je mag betreden, een weiland omgeven door bomen, een vijver, een meer, een stukje gras aan een bos, een heidelandschap, een boomgaard...

Kom je ook naar een locatie dicht bij ons in de buurt?

Ja hoor dat kan zeker! Jullie zijn zelf helemaal vrij om een locatie te kiezen die bij jullie past. Hou je er wel rekening mee dat de vervoersonkosten niet inbegrepen zijn in de originele prijs? De prijs van de vervoersonkosten is 0,38€/km

Kunnen we na het bekijken van onze foto's beslissen om ook een album aan te kopen?

Dat kan zeker! Wanneer jullie na het uitkiezen van jullie favoriete foto's toch beslissen om ook voor het album te gaan, mogen jullie me dat altijd laten weten. Let wel op! Wanneer jullie bestelling is afgrond en de factuur is opgemaakt dan kunnen jullie geen aanspraak meer maken op de voordeelprijs van het album. De bestelling van het album verloopt dan via de store en geldt dan als een nabestelling.


Sprokkelaar van verhalen. Believer in de schoonheid van kleine dingen. Ik vind bijpraatmomentjes met taart even eenvoudig als geniaal. Ik hou van spullen met een verhaal. Stoelen, glazen, borden en bestek zijn het liefst compleet anders, ik geloof niet in volledige sets. Als het zou kunnen lijmde ik kapotte spullen weer aan elkaar met goudlijm. Want leven en liefde zit in de kleine dingen... En die kleine dingen van vandaag zijn de grote van morgen. Ik ben Tania, jullie fotograaf.