GEZINSFOTOGRAFIE & FAMILIEFOTOGRAFIE

Een familieshoot verschilt niet zoveel van een gezinsshoot. Bij beide fotoshoots gaat het over jullie

Deze fotoshoots gaan over knuffels geven en zoenen, over trekken en duwen, over een schaterlach, een gewone lach of net over geen lach. Bij een familie fotoshoot / gezinsfotoshoot gaat het over een trotse blik, snel en vluchtig, bijna onzichtbaar. Het gaat over de schoonheid van al die kleine momentjes...!

Ik leg de tijd stil,... KLIK… en dan gaat alles verder. Letterlijk een fractie van een seconde, maar ik zag het, had het… anticipeerde erop, voelde dat het er was en wist dat het zou komen.

Jullie speelsheid, au- sérieux, vriendschap en warmte…

Jullie tonen hoe graag jullie elkaar zien en hoe graag jullie gezien worden, DAT is mijn missie!


01 / 17

Hoe ga ik te werk?

Ik ben een fotograaf die houdt van het verhaal en de spontaniteit van het moment zelf. Wil dat zeggen dat ik echt alles gewoon op mij laat afkomen? Neen, natuurlijk niet 😉, op voorhand bespreken we samen welke familieshoot jullie voor ogen hebben. Willen jullie graag een reuze picknick of liever een lange mooie wandeling in het bos of... heb je eigenlijk nog geen enkel idee? Welke ideeën zijn haalbaar voor jullie en welke locaties passen bij jullie familieshoot? Eens we dat weten moeten we gewoon nog een datum prikken die voor iedereen past en aftellen naar de shoot.

Is het dan helemaal klaar? Yesss, zo goed als... Het enige wat jullie dan nog kunnen doen is mijn mini checklist bekijken zodat jullie helemaal stressvrij kunnen genieten van alles wat er op jullie afkomt!


Testimonials

Sophie Andries

“Een hele dikke merci voor al dat fantastische werk dat je hebt geleverd. Je bent geweldig als fotograaf en al persoon. Zalige foto's, echt waar!”

01 / 05

Prijzen

FAMILIESHOOT LUXE


Locatie sessie van 1.00 u
- Online galerij
- alle foto's in hoge resolutie
- Album 20x15cm
- km vergoeding van 10 km buiten de studio

€ 500

FAMILIESHOOT MINI


Locatie sessie van 1 uur
- Online galerij
- 20 foto's in hoge resolutie
- Locatie in Werchter
-aankoop extra foto's mogelijk

€ 255