Familie

01 / 09

Mijn missie

Ik wil jullie alles tonen wat ik zie. Vanuit het standpunt dat ik het zie. Alles gebeurt voor mijn lens, alles waar jullie niet aan denken.

Die knuffels, die zoenen, het trekken aan elkaar, die warmte, je goed voelen bij elkaar, ik wil jullie dat geven. Het is van jullie, alleen zien jullie het niet op de manier waarop ik ernaar kijk.

Ik ben een buitenstaander, sta anders naar jullie te kijken, letterlijk, vanuit de hoogte of vanop mijn buik, of in een hoekje. Ik draai en keer met mijn camera tot ik je dat kan tonen wat onzichtbaar dreigt te blijven.

Ik heb mijn camera, wring me in bochten, ik zie de schoonheid van de momenten, die even snel weer door zijn. De chaos van dicht tegen elkaar staan, van samen proberen synchroon tebewegen, jullie lach, schaterlach, glimlach…

Jullie trotse blik, snel, vluchtig maar wel oh zo zichtbaar voor mij.

Ik leg de tijd stil, klik… en alles gaat weer verder. Letterlijk een fractie van een seconde, maar ik zag het, had het… Anticipeerde erop, voelde dat het er was en wist dat het zou komen. Ik heb geduld, ik vuur de energie op, wacht, ik weet dat het gaat gebeuren.

Jullie samen, allemaal, jullie speelsheid, au sérieux, vriendschap, warmte… Daar doe ik het voor, daar krijg ik mijn energie van. Het is mijn geschenk aan jullie, mijn missie om jullie dat te geven, Ik wil jullie de schoonheid tonen en laten ervaren van wat ik zie…

JULLIE… daar draait het allemaal om!


Testimonials

Familie picknick


“Een hele dikke merci voor al dat fantastische werk dat je hebt geleverd. Je bent geweldig als fotograaf en al persoon. Zalige foto's, echt waar!”