FAMILIEFOTOGRAFIE

Grote families, kleine families, gekke families en de iets serieuzere families... Jullie samenhorigheid, jullie liefde en warmte voor elkaar, een knipoog, een hand op de schouder een gigantische knuffel een plagende opa, een schaterlach.

Er wordt gezongen, gedanst, geknuffeld, er wordt geduwd, gekitteld en een klein pitske gegeven, allemaal vlak voor mijn lens. Eerst een beetje onwennig maar al heel snel verdwijnt dat gevoel om plaats te maken voor genieten van het nu.

Graag zien en graag gezien worden, is er nog iets mooier dan dat...


01 / 17

Hoe ga ik te werk?

Ik ben een fotograaf die houdt van het verhaal en de spontaniteit van het moment zelf. Wil dat zeggen dat ik echt alles gewoon op mij laat afkomen? Neen, natuurlijk niet 😉, op voorhand bespreken we samen welke familieshoot jullie voor ogen hebben. Willen jullie graag een reuze picknick of liever een lange mooie wandeling in het bos of... heb je eigenlijk nog geen enkel idee? Welke ideeën zijn haalbaar voor jullie en welke locaties passen bij jullie familieshoot? Eens we dat weten moeten we gewoon nog een datum prikken die voor iedereen past en aftellen naar de shoot.

Is het dan helemaal klaar? Yesss, zo goed als... Het enige wat jullie dan nog kunnen doen is mijn mini checklist bekijken zodat jullie helemaal stressvrij kunnen genieten van alles wat er op jullie afkomt!


Testimonials

Sophie Andries

“Een hele dikke merci voor al dat fantastische werk dat je hebt geleverd. Je bent geweldig als fotograaf en al persoon. Zalige foto's, echt waar!”

01 / 05

Prijzen

FAMILIESHOOT LUXE


Locatie sessie van 1.00 u
- Online galerij
- alle foto's in hoge resolutie
- Album 20x15cm
- km vergoeding van 10 km buiten de studio

€ 500

FAMILIESHOOT MINI


Locatie sessie van 1 uur
- Online galerij
- 20 foto's in hoge resolutie
- Locatie in de buurt van Werchter
-aankoop extra foto's mogelijk

€ 255