MIJN AANBOD


de studio van @hippeschoentjes.be


TECHNISCH SUPPORTEen oplossing vinden voor een technisch probleem van je studio of je camera, kan wel wat voeten in de aarde hebben.


Het minst productieve wat je dan kan doen om het probleem op te lossen is een hele handleiding doorworstelen of uren youtube filmpjes bekijken. Toch als je niet meteen de ambitie hebt om fotograaf/videograaf te worden.


Wat kan je dan wel doen? Een technische stortcut nemen natuurlijk.


Wat bedoel ik hiermee?:

 1. het opzetten, uitmeten en optimaliseren van je fotostudio en workflow.
 2. technische problemen met je instellingen en know how van je DSLR of systeemcamera. De camera die je gebruikt behalve die van je smartphone.
 3. het opzetten van je techniek voor je smartphone camera.
MEER WETEN

Sidekick bij L'aured/ Mousserend en meer

COLLEGA VOOR 1 DAG/ SIDEKICKSoms wil je gewoon even met twee zijn.


Je weet ondertussen dat visuele content zowat de enige manier is om mensen te bereiken via sociale media en toch stel je het telkens uit. Visuele content maken vraagt tijd, voorbereiding en actie. Misschien zelfs wel een beetje lef. Want tijd verliezen lijkt wel het domste wat je kan overkomen als ondernemer.


Een sidekick/ collega voor 1 dag hebben heeft wel wat voordelen. Zo kan je je krachten bundelen wat de voorbereiding betreft en heb je meteen iemand die samen met jou je visuele content maakt. Geen getwijfel meer want je kan ook meteen overleggen en eventuele hindernissen gemakkelijk nemen.


Hoe klinkt het als ik zeg dat je na zo een dag met een sidekick, goed doorwerken, zeker 3 maanden content meteen klaar is voor gebruik?MEER WETEN?

Bedrijfsreporatge Ortho Construction


BEDRIJFS REPORTAGE


Foto en video zijn de meest effectieve manier om in contact te komen met je ideale klant. 90% van de tekst die jij s chrijft op je website of je socials wordt niet gelezen. Beelden daarentegen worden wel bekeken EN hebben de kracht om je verhaal visueel over te brengen.


Wil jij graag een reportage maken van alles wat er gebeurt achter en voor de schermen van je onderneming maar vind je de tijd niet, dan ben ik als fotograaf misschien wel de oplossing voor jou probleem.


Soorten reportages:

 • Medewerkers aan het werk
 • Productieprocessen
 • Portretten van het team
 • Beelden in je onderneming
 • Beelden tijdens de openingsuren en het werken met klanten
 • Sfeerbeelden van het reilen en zeilen van je onderneming
 • Sfeerbeelden van een event
 • ...


MEER WETEN?product voor Traiteur In 't Veld in Betekom

Content creatie voor Ortho Constructions

Rent my brain


MIJN ACHTERGROND ALS FOTOGRAAF.


IN HET KORT:

 • Master in de fotografie (afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Gent)
 • 18 jaar professioneel en voltijds fotograafDE LANGERE VERSIE

Fotografie is mijn vak.


Na mijn middelbare studies fotografie trok ik naar Denemarken om er te wonen en te werken als assistent fotograaf.

Ik woonde er samen met alom geprezen portretfotograaf Hanna Højland en Reclame fotograaf Kurt Lauritsen, zij werden ook mijn gastouders.


Na Denemarken startte ik mijn opleiding beeldende kunsten; fotografie aan het KASK in Gent.

Na 5 jaar studeerde ik af met een Master-diploma fotografie op zak.


Naast mijn eigen bedrijf Fotografie Tania Mertens, werkte ik 10 jaar als leerkracht fotografie in het middelbaar onderwijs, waar ik theorie- en praktijkvakken gaf, later ook in het avondonderwijs. Ik leerde mijn studenten alles over fotografie, van scratch tot foto.


In september 2018 besloot ik om het onderwijs achter mij te laten en vol te gaan voor alles waar mijn hart sneller van slaat.