RÊVE-AVEYRON/ CHABRES DE CHARME - GÎTES - WELLNESS

Rêve ligt verscholen in de ongerepte Aveyron IN FRANKRIJK, maar jij vond ons en dat kan geen toeval zijn...

Febe en Joeri, de inspirerende ondernemers achter Rêve vroegen me om foto's te maken van de voorbereidingen voor hun Table d'hotes. Deze Table d'hotes is een belangrijke troef voor hun gasten die echt volledig willen genieten van alles wat Rêve te bieden heeft.

Ik vond het zalig om daar in Frankrijk onder de brandende zon samen met hen een concept uit te werken dat hun verhaal kracht bijzette. Hun missie en passie voorzien van de juiste beelden was een hele eer voor mij! Lekker ver van huis, werken en genieten in één fantastische opdracht. KLIK HIER


HIPPESCHOENTJES

Sinds enkele jaren ben ik de huisfotograaf voor dit fantastische merk, hippeschoentjes. Hun enthousiasme voor ieder project waar me samen aan werken doet mij letterlijke groeien en bloeien. Als hier vandaag een site staat is dat omdat deze dames achter Hippeschoentjes zoveel vertrouwen hebben in mijn kunnen, dat ze me bijna letterlijk vooruit schreeuwen. Alleen maar liefde voor dit fantastisch sterk merk!

Ondertussen zitten we aan ons 8de seizoen dat net is ingeblikt in augustus 2022!
01 / 37

STUDIO POPCORN


MAKE YOUR PARTY POP!


Sanne van Studio Popcorn verzorgt kinderfeestjes op maat, zodat jouw kindje een droomfeest krijgt.

Vol enthousiasme en energie verzorgd Sanne je kinderfeestje van A tot Z.

Ze bruist van de energie en creatieve ideeën.

Samen hebben we haar verhaal omgezet in beelden, die jou als ouder meteen inzicht geven in wie en wat je mag verwachten.

Sanne, een spring-in-'t-veld, vol passie en ambitie.

01 / 14

LETTERGEKLETTER ANN-ELINE


Ze is een woord-kunstenares , theater madam en creatieve duizendpoot. Met haar liefde voor woord en taal creëert ze de mooiste poëzie die mensen beroeren. IK mocht al dat moois vastleggen in beelden waar de energie en creativiteit afspat!

Wauw deze dame!

01 / 08

BUMACO ROTSELAAR


Deze beelden werden gemaakt om specifiek de elektriciteitswerken aan te tonen. Welke verlichting werd er geplaatst en welke sfeer brengt dat met zich mee bij avondval.

01 / 03

VILLA DE PROOST


Enkele dagen voor de officiële opening van Villa De Proost maak ik beelden van deze nieuwe luxe residentie voor senioren. Een thuis waar senioren samenwonen en echt samenleven.

01 / 03

ELECTRICO ROTSERLAAR


Beelden gemaakt voor het werkportfolio van Electrico, het voormalige Geelen Elektriciteit in Rotselaar.

De foto's werden gemaakt ter illustratie van alle elektrische realisaties in de verschillende gebouwen.


01 / 20

CENTURY 21 CONFIDENT LEUVEN


Ieder immobiliënkantoor heeft zijn eigen look and feel waardoor je niet op stockfoto's kan terugvallen voor een eerste kennismaking online.

Door in te zetten op het weergeven van de sfeer in jullie kantoor creëer je meteen een vertrouwd gevoel voor je klant nog voor die effectief jullie kantoor is binnengewandeld.

01 / 08

KATHLEEN STEEGMANS

FIGURATIVE ART/ OPENING EXHIBITION ANTWERP

Een vernissage is super belangrijk voor een Kunstenaar. Het is de kroon op het werk van een hele lange, intensieve voorbereiding. Wanneer deze kunstenaar dan ook nog eens een fantastische fotografe is, ben je fier dat ze jou vraagt om dit bijzonder moment vast te leggen. Kunst en verhalen vertellen, een fantastische combinatie. Verbinden en vieren van alweer een stapje dichter te zijn bij een droom die verwezenlijk wordt.

01 / 08

LIEN DE PAU TRAVAK BUSSINESSCHOOL

Lien De Pau is oprichtster van het Zeker Van Haar Zaak netwerk voor vrouwelijke ondernemers en de founder van de online Travak Businessschool voor vrouwelijke Freedompreneurs.


KLANTEN: