B2B


Hippeschoentjes

Sinds enkele jaren ben ik de huisfotograaf voor deze fantastische dames. Hun enthousiasme voor ieder project waar me samen aan werken doet mij letterlijke groeien en bloeien. Als hier vandaag een site staat is dat omdat deze dames zoveel vertrouwen hebben in mijn kunnen, dat ze me bijna letterlijk vooruit schreeuwen. Alleen maar liefde voor dit fantastisch sterk merk!


01 / 03

Rêve-aveyron/ Chambres de charme - gîtes - wellness

Rêve ligt verscholen in de ongerepte Aveyron, maar jij vond ons en dat kan geen toeval zijn...

Febe en Joeri, de inspirerende ondernemers achter Rêve vroegen me om foto's te maken van de voorbereidingen voor hun Table d'hotes. Hun Table d'hotes is een belangrijke troef voor hun gasten die echt volledig willen genieten van alles wat Rêve te bieden heeft.
From Shea with love

From Sea with love is de gloednieuwe brand van Kaat. Onder deze brand bracht ze als eerste haar nieuwe vergat tattoo zalf uit. Ik mocht dit gloednieuw merk van beelden voorzien.


Lien De Pau Travak Businessschool

Lien De Pau is oprichter van Zeker van haar zaak en van de Travak Businessschool.

Voor het affiliate programma maakte ik enkele beelden van ondernemers die deelnamen aan dat programma.Kathleen Steegmans

Figurative art

Een vernissage is super belangrijk voor een Kunstenaar. Het is de kroon op het werk van een hele lange, intensieve voorbereiding. Wanneer deze kunstenaar dan ook nog eens een fantastische fotografe is, ben je fier dat ze jou vraagt om dit bijzonder moment vast te leggen.01 / 08