RÊVE-AVEYRON/ CHABRES DE CHARME - GÎTES - WELLNESS

Rêve ligt verscholen in de ongerepte Aveyron, maar jij vond ons en dat kan geen toeval zijn...

Febe en Joeri, de inspirerende ondernemers achter Rêve vroegen me om foto's te maken van de voorbereidingen voor hun Table d'hotes. Deze Table d'hotes is een belangrijke troef voor hun gasten die echt volledig willen genieten van alles wat Rêve te bieden heeft.

Ik vond het zalig om daar in Frankrijk onder de brandende zon samen met hen een concept uit te werken dat hun verhaal kracht bijzette. Hun missie en passie voorzien van de juiste beelden was een hele eer voor mij! Lekker ver van huis, werken en genieten in één fantastische opdracht. KLIK HIER


HIPPESCHOENTJES

Sinds enkele jaren ben ik de huisfotograaf voor dit fantastische merk, hippeschoentjes. Hun enthousiasme voor ieder project waar me samen aan werken doet mij letterlijke groeien en bloeien. Als hier vandaag een site staat is dat omdat deze dames achter Hippeschoentjes zoveel vertrouwen hebben in mijn kunnen, dat ze me bijna letterlijk vooruit schreeuwen. Alleen maar liefde voor dit fantastisch sterk merk!

Ondertussen zitten we aan ons 8de seizoen dat net is ingeblikt in augustus 2022!
01 / 37

STUDIO POPCORN


MAKE YOUR PARTY POP!


Sanne van Studio Popcorn verzorgt kinderfeestjes op maat, zodat jouw kindje een droomfeest krijgt.

Vol enthousiasme en energie verzorgd Sanne je kinderfeestje van A tot Z.

Ze bruist van de energie en creatieve ideeën.

Samen hebben we haar verhaal omgezet in beelden, die jou als ouder meteen inzicht geven in wie en wat je mag verwachten.

Sanne, een spring-in-'t-veld, vol passie en ambitie.

01 / 14

KATHLEEN STEEGMANS

FIGURATIVE ART/ OPENING EXHIBITION ANTWERP

Een vernissage is super belangrijk voor een Kunstenaar. Het is de kroon op het werk van een hele lange, intensieve voorbereiding. Wanneer deze kunstenaar dan ook nog eens een fantastische fotografe is, ben je fier dat ze jou vraagt om dit bijzonder moment vast te leggen. Kunst en verhalen vertellen, een fantastische combinatie. Verbinden en vieren van alweer een stapje dichter te zijn bij een droom die verwezenlijk wordt.

01 / 08

LETTERGEKLETTER ANN-ELINE


Ze is een woord-kunstenares , theater madam en creatieve duizendpoot. Met haar liefde voor woord en taal creëert ze de mooiste poëzie die mensen beroeren. IK mocht al dat moois vastleggen in beelden waar de energie en creativiteit afspat!

Wauw deze dame!

01 / 08

FROM SHEA WITH LOVE

From Sea with love is de gloednieuwe brand van Kaat V.O.. Als allereerste product van haar gloednieuwe brand bracht ze een VEGAN TATTOO zalf op de markt. Bij een nieuwe brand horen de juiste sfeerbeelden. Bij deze shoot was het super belangrijk om de look en feel van de zalf in beeld te brengen, zonder de zalf als dusdanig naar voren te brengen. Een verhaal in beelden.


LIEN DE PAU TRAVAK BUSSINESSCHOOL

Lien De Pau is oprichtster van het Zeker Van Haar Zaak netwerk voor vrouwelijke ondernemers en de oprichtsters van de online Travak Businessschool. Voor het affiliate programma van de Travak Businessschool maakte beelden van de affiliate members samen met Lien, om zo het verhaal van Travak en waar het voor staat kracht bij te zetten. Lien is mijn allereerste businessmentor en diegene die er mee voor zorgde dat ik mijn droom stap voor stap kan waarmaken. Omdat zonder ondernemen ik niet in staat zou zijn om jullie verhalen te vertellen.


KLANTEN: