Enter a Heading


This is a paragraph. Click edit and enter your own text. You can make changes like making the text bold, underline or italic. This is a great place for you to tell your clients more about your story and to describe the type of photographer you are. You can come back at any time to make more changes.

Enter a Heading


This is a paragraph. Click edit and enter your own text. You can make changes like making the text bold, underline or italic. This is a great place for you to tell your clients more about your story and to describe the type of photographer you are. You can come back at any time to make more changes.


HIPPESCHOENTJES

Sinds vele jaren ben ik de huisfotograaf voor dit fantastische merk, hippeschoentjes. Het enthousiasme van de schoenenmadammen voor ieder project waar me samen aan werken doet mij letterlijke groeien en bloeien. Als hier vandaag een site staat is dat omdat de leading ladies achter Hippeschoentjes zoveel vertrouwen hebben in mijn kunnen, dat ze me bijna letterlijk vooruit schreeuwen. Alleen maar liefde voor dit fantastisch sterke merk!

Ondertussen zitten we aan ons 9de seizoen dat net is ingeblikt in augustus 2023!
01 / 37

STUDIO POPCORN


MAKE YOUR PARTY POP!


Sanne van Studio Popcorn verzorgt kinderfeestjes op maat, zodat jouw kindje een droomfeest krijgt.

Vol enthousiasme en energie verzorgd Sanne je kinderfeestje van A tot Z.

Ze bruist van de energie en creatieve ideeën.

Samen hebben we haar verhaal omgezet in beelden, die jou als ouder meteen inzicht geven in wie en wat je mag verwachten.

Sanne, een spring-in-'t-veld, vol passie en ambitie.

01 / 14

LETTERGEKLETTER ANN-ELINE


Ze is een woord-kunstenares , theater madam en creatieve duizendpoot. Met haar liefde voor woord en taal creëert ze de mooiste poëzie die mensen beroeren. Ik mocht al dat moois vastleggen in beelden waar de energie en creativiteit afspat!

Alle mogelijke superlatieven voor deze dame!

01 / 08

BUMACO ROTSELAAR


Deze beelden werden gemaakt om specifiek de elektriciteitswerken aan te tonen. Welke verlichting werd er geplaatst en welke sfeer brengt dat met zich mee bij avondval.

01 / 03

VILLA DE PROOST


Enkele dagen voor de officiële opening van Villa De Proost maak ik beelden van deze nieuwe luxe residentie voor senioren. Een thuis waar senioren samenwonen en echt samenleven.

01 / 03

ELECTRICO ROTSERLAAR


Beelden gemaakt voor het werkportfolio van Electrico, het voormalige Geelen Elektriciteit in Rotselaar.

De foto's werden gemaakt ter illustratie van alle elektrische realisaties in de verschillende gebouwen.


01 / 20

CENTURY 21 CONFIDENT LEUVEN


Ieder immobiliënkantoor heeft zijn eigen look and feel waardoor je niet op stockfoto's kan terugvallen voor een eerste kennismaking online.

Door in te zetten op het weergeven van de sfeer in jullie kantoor creëer je meteen een vertrouwd gevoel voor je klant nog voor die effectief jullie kantoor is binnengewandeld.

01 / 08

KATHLEEN STEEGMANS

FIGURATIVE ART/ OPENING EXHIBITION ANTWERP

Een vernissage is super belangrijk voor een Kunstenaar. Het is de kroon op het werk van een hele lange, intensieve voorbereiding. Wanneer deze kunstenaar dan ook nog eens een fantastische fotografe is, ben je fier dat ze jou vraagt om dit bijzonder moment vast te leggen. Kunst en verhalen vertellen, een fantastische combinatie. Verbinden en vieren van alweer een stapje dichter te zijn bij een droom die verwezenlijk wordt.

01 / 08

LIEN DE PAU TRAVAK BUSSINESSCHOOL

Lien De Pau is oprichtster van het Zeker Van Haar Zaak netwerk voor vrouwelijke ondernemers en de founder van de online Travak Businessschool voor vrouwelijke Freedompreneurs.


KLANTEN: