HERFSTSHOOTS

genieten van nu


HIER KAN JE BOEKEN

HERFSTSHOOT


Niets zo gezellig als de herfst toch? Haha... jawelllll je moet er gewoon voor zorgen dat je je kleed tegen de weersomstandigheden en hop...

OK ik geef toe, tegen het eidne van de winter is het welletejs geweest, zeker als het een gure herfst en winter was... maar NU, nu is het nog lekker vers... en wie zegt dat feestjes buiten alleen in de lente en zomer kan?PRIJZEN EN PAKKETTEN

HERFSTSHOOT


VRIJ TE KIEZEN MOMENT
- Shoot van 1 uur
- Alle foto's in hoge resolutie (50 tal)
- Filmpje van de shoot
- foto's klaar 3 weken na de shoot.
- Herinneringsboekjes worden 1x per maand geleverd.

€449FAQ

In welke periode gaan deze shoots door?

De herfstshoots vinden plaats in de herfst en winterperiode.

Wat als het regent op onze afgesproken dag?

We wonen in België, en als er iets is waar we nooit zeker van zijn in België dan is het wel het weer. Wanneer het regent op onze afgesproken dag dan kan onze shoot jammer genoeg niet doorgaan. Maar uitstel is NOOIT afstel. We herbekijken gewoon onze agenda en plannen een nieuwe shoot in.

Waar kan je de shoot doorgaan?

De shoot kan eender waar doorgaan. Van de Bolloheide in Tremelo tot Averbode... Hij kan ook thuis doorgaan maar afhankelijk van de afstand kan daar nog een vervoerskost bijkomen.

is er een km vergoeding wanneer je op locatie komt?

Ja, er is een km vergoeding voor locatieshoots. Ik maak gebruik van het wettelijke opgelegde tarief. Het is belangrijk om even te overleggen wanneer je graag op een andere loctaie de shoot laat doorgaan.

Kunnen we na het bekijken van onze foto's beslissen om een grotere album aan te kopen?

Dat kan zeker! Wanneer jullie na het uitkiezen van jullie favoriete foto's toch beslissen om voor een groter album te gaan, mogen jullie me dat altijd laten weten. Het herinneringsboekje is reeds inbegrepen in de prijs en ontvangen jullie sowieso.