INSCHRIJVEN/ CONTACT

Gezinsshoot/familieshoot


Inschrijven voor deze shoot

Hoe kan je inschrijven voor een petite soirée shoot?

Jullie kiezen een mooie zomerse avond waarop jullie de Petite Soirée shoot willen laten plaatsvinden. Ga even kijken in mijn online kladder om te kijken welke data en momenten nog vrij zijn. vind je een geschikt moment?

Op het moment dat jullie datum vastligt en alles door jullie bevestigd werd krijgen jullie een handige tool die jullie zal helpen bij het allerbeste te halen uit jullie shoot.

Daarna overleggen we telefonisch nog even de laatste details en zijn we klaar om jullie heerlijke Sunset memories vast te leggen.

Ik probeer alvast zo snel mogelijk jullie vragen en aanvragen te behandelen!

Tot snel!

Alle gegevens die jullie hieronder invullen hebben betrekking op de shoot van Petite Soirée en worden voor geen enkele andere doeleinden gebruikt. Ik probeer jullie mails binnen de 24 uur te beantwoorden.

Dit nummer gebruik ik alleen om contact op te nemen ivm met de brainstorm. Geen reclame boodschappen what so ever! Beloofd!!

Jullie kunnen vanzelfsprekend nog kiezen om jullie basisshoot te upgraden naar een extended shoot.

Vergeet je deze in te vullen is dat helemaal geen probleem! Je zal dan bij definitieve inschrijving nog een mailtje ontvangen om je adresgegevens door te geven.

Binnen de 24 uur mag je een antwoord van mij verwachten.