OnderneemSTERs EMPOWER YOURSELF!

01 / 02

COME AS YOU ARE!

Is het hoog tijd om krachtige portretten van jezelf in te zetten? Zit er meer energie in je kleine teen dan in je huidige portretten? Lees dan zeker verder!

Ben je uitgekeken op je foto's of hebben je huidige foto's een dringende update nodig, dan is deze shoot wellicht iets voor jou ALS je een groot no nonsens gehalte hebt en je je van nu af aan ook zo kenbaar wil maken. No more fluffie, roze en pastellekes omdat ze hip zijn, maar gewoon JEZELF.

Er zit zoveel van jou in alles wat je doet, over zoveel is nagedacht. Alles zorgvuldig gewikt en gewogen. In alles zit jij.

In deze shoot ga ik samen met jou opzoek naar welke beelden het beste resoneren met jou. Ik wil je verhaal kennen, je drijfveer, je missie achter je onderneming. Ik wil het vuur zien in je ogen, voelen waarom jij doet wat je doet.

Dat vuur, die passie, die energie, die beelden... JIJ!


Prijzen:Vervoersonkosten aan 0,50€/kmNO more stockpics please....

Gratis stockfoto's, we kennen ze allemaal en ze worden ook door heel veel mensen gebruikt. Er is helemaal niets mis met stockfoto's behalve dan dat ze van iedereen zijn en dus eigenlijk van niemand. Ze hebben niet de uitstraling die jij zorgvuldig dag na dag aan het opbouwen bent. Jouw merk heeft zijn eigen look en feel en gelukkig bestaan daar nog geen pasklare foto's voor. Waarom zou je anders ondernemen? toch?

Samen creëren we jouw eigenste beeldbank. Een beeldbank die is opgebouwd uit beelden die doordrongen zijn van jouw specifieke vibe.

Hoe heerlijk zou het niet zijn om al die zorgvuldig gecreëerde content te voorzien van beelden die echt de lading dekken?

In deze shoot gaan we samen opzoek naar die beelden die je nodig hebt om je verhaal te vertellen. Je eigenste op maat gemaakte beeldbank gevuld met foto's die je kan inzetten wanneer je het je uitkomt.

Vervoersonkosten aan 0,50€/km

Featured Work