Sprookjesbos

18 juli 2020

Zijn jullie helemaal weg van alles wat feeëriek is? Van alles wat romantisch is en veel weg heeft van een sprookje? Dan is deze shoot waarschijnlijk wel is voor jullie. Ik nodig jullie uit in mijn sprookjesbos, een fantastische locatie aan de rand van het natuurgebied tussen Werchter en Tremelo in een wondermooie tuin die helemaal omgetoverd is in een heus sprookje.

Verwacht je aan 4 verschillende decors, van een romantische bloemenschommel tot een prinses-waardige tipi. Van bohemien tot romantisch... Vergeet het gewone "snel even foto's laten maken" en dompel je onder in de beleving van het wondermooie decor.

Bij deze shoot moet je helemaal niet kiezen tussen de 4 verschillende decors, je krijgt de kans om gebruik te maken van al de decors, in mijn vertrouwde stijl van spontaan en heerlijk eerlijk.

Ik kan niet wachten om jullie daar te ontvangen!!

De foto's hieronder zijn van vorig jaar. Dit jaar zal het toch wel een beetje anders zijn, maar de sfeer kan je makkelijk aflezen in deze beelden.

Veel kijkplezier!

eerste communie meisje boho natuur tipi
eerste communie meisje boho natuur tipi
eerste communie meisje boho natuur tipi
eerste communie meisje boho natuur tipi
eerste communie meisje boho natuur tipi
eerste communie meisje boho natuur tipi
eerste communie meisje bloemenschommel
eerste communie meisje bloemenschommel
broer en zus eerste communie bloemenschommel
eerste communie meisje bloemenschommel
eerste communie broer en zus bloemenschommel
eerste communie meisje tipi natuur
eerste communie broer en zus tipi natuur
eerste communie meisje tipi natuur mooi licht
eerste communie meisje tipi boho natuur

Zie je het al helemaal voor je? Heb je mega veel zin gekregen om ook deel te nemen aan dit evenement? Schrijf je dan zeker in om een plaatsje te kunnen bemachtigen. Hieronder kan je de verschillende formules terugvinden voor dit evenement. Vanaf het moment dat jullie inschrijven zal er een voorschot factuur opgemaakt worden. Wanneer deze factuur voldaan is, is jullie plaatsje definitief gegarandeerd. Jullie ontvangen na betaling ook een handige fotogids met allerlei tips voor de shoot. Op deze manier kunnen jullie je goed voorbereiden op de shoot en is stress nergens meer voor nodig! Heb je nog vragen, of wil je graag op voorhand even contact met mij, aarzel dan zeker niet om me te bellen of te mailen!

Prijzen en formules

Basis shoot sprookjesbos

- 1 uur fotograferen
- Online galerij met wachtwoord
- 15 afgewerkte foto's in hoge resolutie
- foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.


€ 195

Standaard shoot

- 1 uur fotograferen
- 25 afgewerkte foto's in hoge resolutie
- Foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.
- Mooi album van 20x15cm met 15 à 20 van je favoriete foto's.


€ 349

VIP

- 1.30 uur fotograferen
- Alle foto's (100-tal) in hoge resolutie
- Foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mooi album van 20x15cm met 15 à 20 van je favoriete beelden.


€ 500

FAQ

Wat als het regent?

Ok, we wonen in België en het weer is op zijn zachts gezegd weinig voorspelbaar in België. Maar de regel is heel eenvoudig... Regent het of is het barkoud (zoals vorig jaar in de paasvakantie) dan annuleren we de shoot en verzetten hem naar een volgende datum. Ik voorzie sowieso reserve dagen voor de evenementen!!! Lukt die reservedag echt niet voor jullie, dan gaan we rond de tafel zitten en zoeken een oplossing! Want iemand in de kou laten staan, zowel letterlijk als figuurlijk doe ik niet!

Kunnen we de kleertjes ter plaatsen aandoen?

Ja hoor, zeker wel. Let wel, we zitten in de natuur, dus een echte binnenruimte om ze om te kleden is er niet. Maar ik voorzie een afgeschermde mini ruimte om discreet van kleding te kunnen wisselen. Zo moet je alvast geen stress hebben wanneer de shoot gedaan is en je kind wil graag even rondhollen.

Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden?

Iedere klant die zich definitief inschrijft voor een shoot met mij op een evenement of een individuele shoot, krijgt van mij een handige fotogids met tips en weetjes. Zo zijn jullie helemaal voorbereid op de dag van de shoot en is stress gewoon overbodig! Jullie ontvangen de fotogids na betaling van het voorschot.

Waarom betaal ik een voorschot?

Op het moment dat jullie inschrijven voor de shoot, reserveer ik een plaatsje voor jullie. Op dat plaatsje kan vanaf dat moment geen andere klant meer inschrijven. Het is een win-win. Jullie zijn zeker van jullie plaatsje en ik ben er zeker van dat ik geen verloren plaatsjes heb.

Waarom kan je hier niet voor een korte shoot kiezen?

Het is onmogelijk om jullie kind/eren in de 4 decors te fotograferen op 20 of 30 min. Het zou een race tegen de tijd worden. En welk decor zou je dan kiezen? Vandaar mijn keuze om alleen de opties vanaf 1uur fotograferen te aanvaarden. Zo hoeven jullie helemaal niet te kiezen en is er voldoende tijd om ons helemaal te smijten in de 4 decors.

Wanneer we bij inschrijven kozen voor een basis shoot kunnen we dan later nog beslissen om voor een standaard shoot te gaan?

Tuurlijk!!! Gezien beide shoots één uur duren, ligt het verschil hem in het aangeboden aantal bewerkte foto's en het album. Hebben jullie bij het zien van jullie foto's toch zin om meerdere beelden bij aan te kopen, dan kan je kiezen voor het standaardpakket aan te kopen!