Contacteer me

Gezinsshoot/familieshoot


Halllloooo... zo fijn dat je interesse hebt in deze shoot!


Hoe verloopt zo een heerlijke petite soirée?

Jullie kiezen een mooie zomerse avond waarop jullie de Petite Soirée shoot willen laten plaatsvinden.

Op het moment dat jullie datum vastligt en alles door jullie bevestigd werd krijgen jullie een handige tool die jullie zal helpen bij het allerbeste te halen uit jullie shoot.

Daarna overleggen we telefonisch nog even de laatste details en zijn we klaar om jullie heerlijke Sunset memories vast te leggen.

Ik probeer alvast zo snel mogelijk jullie vragen en aanvragen te behandelen!

Tot snel!

Alle gegevens die jullie hieronder invullen hebben betrekking op de shoot van Petite Soirée en worden voor geen enkele andere doeleinden gebruikt. Ik probeer jullie mails binnen de 24 uur te beantwoorden.

Dit nummer gebruik ik alleen om contact op te nemen ivm met de brainstorm. Geen reclame boodschappen what so ever! Beloofd!!

Jullie kunnen vanzelfsprekend nog kiezen om jullie basisshoot te upgraden naar een extended shoot.

De shoots van Petite Soirée vinden plaats in de maand juni tegen 19u.

Ik probeer steeds binnen de 24 uur uw bericht te beantwoorden. Twijfel je of je berichtje goed is aangekomen mag je me steeds telefonisch contacteren op het nummer 0477/825242. Op zondag verstop ik mijn GSM ;-)