EEN FOTOSHOOT VAN JE KIND

Portretten van je kinderen zijn een toekomstige trip to 'Memory Lane'. Ze groeien kool en die kleine dingetjes die zo typisch aan hen zijn zullen sneller verdwijnen dan ons lief is. Door foto's van hen te maken kunnen we een stukje bewaren van wie ze vandaag zijn.


KINDERPORTRETTEN OP LOCATIE:


Locatieshoots met kinderen zijn super leuk! Er is zoveel om ontdekt te worden en zoveel ruimte om al die spanning en energie eens goed los te laten.


De hele shoot is een spel van springen, vliegen, dansen, vallen, opstaan en weer doorgaan... Misschien wandelen we wel als dino's en grommen we om ter hardste.

We schudden met onze billen als volwaardige dansers of we doen gewoon gewoon, dat is ook OK.

Wanneer er meerdere kindjes zijn geven we de aller grootste knuffels aan broer of zus of we vertellen een geheimpje aan elkaar. Misschien geven we wel een pitske in elkaars billen.

Shoots met kinderen zitten bomvol energie en gekheid.

Het zijn zo van die shoots waar heerlijk jezelf zijn een voorwaarde is en de allerheerlijkste beelden het eindresultaat.


Ah ja, ik laat de boel ook heel graag ontploffen als het over energie gaat, gewoon zodat je het weet ;-)

01 / 02

Testimonials

Jelle Demarsin


“Tania heeft van nature het talent om mensen op hun gemak te stellen. Op deze manier ontstaan de meest spontane foto’s. Ze heeft ontzettend veel talent en gaat voor torenhoge kwaliteit! We hebben genoten van onze shoot te midden van het bos waarbij iedereen zichzelf kon zijn. Top gedaan!”

01 / 04