KINDERFOTOGRAFIE

Het leven moet je vieren

Portretten van je kinderen zijn een toekomstige trip to Memory Lane. Het is een cliché en toch is het zo. Kinderen worden groot, ze zijn sneller groot dan je ooit zou kunnen vermoeden. Behalve dat ze snel groot worden, lijken ze ook nog eens voortdurend te veranderen. Van gezichtje? Misschien een beetje, maar vooral in wie ze zijn! Van onbevreesd naar bang voor zo ongeveer alles om dan weer over te stappen naar nog iets anders. Het heerlijke is dat zij daar nooit over nadenken. Ze zijn wie ze zijn, vandaag zo en morgen weer anders...

Kinderportretten zijn kleine puzzelstukjes van een groter geheel. Ze zijn een visuele herinnering voor later. En voor vandaag zijn ze gewoon te schattig om niet te bewonderen.

IN DE STUDIO

Het maakt eigenlijk niet uit waar je foto's laat maken van je kind, want of ze nu in de studio langskomen of we gaan op locatie fotograferen, ze mogen ALTIJD gewoon helemaal zichzelf zijn. Vinden jullie de studio helemaal de max en heb je altijd al zo van die studioportretten willen hebben van jouw kind(eren) dan moet je daar gewoon kei hard voor kiezen! In mijn studio zijn altijd leuke spulletjes aanwezig die gebruikt mogen worden. Vaak beslissen de kindjes zelf welke dingetjes ze leuk vinden en welke er mee op de foto mogen. En ga er maar vanuit dat ik exact weet wat ik doe, zodat niet alle foto's van beestjes voorzien zijn ;-)

Kinderportret_kinderportretten_kinderfotografie_kinderfotograaf_lifestyle_kinderen_fotografie

OP LOCATIE

Wanneer we op locatie gaan fotograferen wordt de locatie jullie decor. Deze shoots zijn echt heerlijk om te doen. Er ontstaat een spel tussen je kind (eren) en mezelf en dat is echt ZÒ leuk!! Van heel snel naar de camera lopen tot overvliegende vliegtuigen bewonderen. Van de allerdikste knuffels geven aan broer of zus tot helemaal plat geknepen worden door diezelfde broer of zus. Locatieshoots zitten bomvol energie en gekheid. Het zijn zo van die shoots waar heerlijk jezelf zijn een voorwaarde is en de allerheerlijkste beelden het eindresultaat. Ah ja, ik laat de boel ook heel graag ontploffen als het over energie gaat, gewoon zodat je het weet hé ;-)

01 / 06

PRIJZEN KINDERPORTRET

STUDIO MINI


Max. 1 kind
- Studiosessie van 30 min.
- Online galerij
- 5 foto's in hoge resolutie
- Aankoop van extra foto's mogelijk

€175

STUDIO MAXI


Max. 3 kinderen
- Studiosessie van 60 min.
- Online galerij
- 10 foto's in hoge resolutie
- Aankoop van extra beelden mogelijk

195€

LOCATIE MINI


Locatie sessie van 1 uur
- Online galerij
- 20 foto's in hoge resolutie
- km vergoeding vanaf 10 km buiten de studio
- Aankoop extra foto's mogelijk

225€