Infinity shoot + natuur

Voor wie echt iets anders wil


Inschrijven

Infinity shoot in de natuur

Deze shoot is voor wie echt eens graag buiten de lijntjes kleurt. Het gaat fantastische zijn! Ik wilde iets heel leuks en stoer doen voor de plechtige communicanten/ lentefeesters, maar eerste communicanten zijn natuurlijk ook heel welkom!!

De constructie is gebouwd, het is een grote balk van 1,15m op 1,15m op 2 meter. Ik moet ze nog behangen of schilderen... De dag van de shoot neem ik deze constructie mee naar een plekje in de open natuur. Zodat ik alleen met de constructie kan fotograferen EN ook met de natuur in de achtergrond.

Het is een beetje spannend zo cryptisch omschreven, maarrrrrrrrrr het gaat de max zijn!!

Waar zitten die durvers? ;-)


Dit beeld vond ik terug op Pinterest enkele jaren geleden. Het is dus NIET van mijn hand, maar het inspireerde me om deze shoot te creëren.