Contacteer me

Individuele shoot

Contacteer me

In onderstaande formulier kunnen jullie aanduiden welke formule jullie verkiezen. Je kan er ook een dag invullen waarop je graag de shoot had laten doorgaan. Omdat ik graag even met jullie wil brainstormen en het over en weer mailen om een geschikt moment te vinden nogal omslachtig is, vraag ik hier om ook je telefoonnummer in te vullen. Ik beloof je plechtig dat ik alleen contact opneem om een brainstorm dag af te spreken ;-) en eventueel ineens te checken of jullie gekozen dag door kan gaan. Moest je nog verdere vragen hebben mag je die gerust stellen in je berichtje onderaan!

Ik probeer jullie mails binnen de 24 uur te beantwoorden.

Dit nummer gebruik ik alleen om contact op te nemen ivm met de brainstorm. Geen reclame boodschappen what so ever! Beloofd!!

Wanneer jullie kiezen voor een basis shoot kunnen jullie achteraf, zonder enig probleem nog doorschuiven naar en Standaard shoot. Beide shoots duren even lang, het verschil zit hem in de hoeveelheid afgewerkte foto's en het album.

Vanaf het moment dat een datum volzet is, zal die verwijdert worden van het keuzepaneel.

Ik probeer steeds zoveel mogelijk rekening te houden met het opgegeven moment.

Ik probeer steeds binnen de 24 uur uw bericht te beantwoorden. Twijfel je of je berichtje goed is aangekomen mag je me steeds telefonisch contacteren op het nummer 0477/825242. Op zondag verstop ik mijn GSM ;-)