5 redenen om wèl foto's te hebben van je kinderen.

Foto's zijn meer dan zomaar afbeeldingen van iets. Ze vertellen een verhaal. Jullie unieke verhaal. Foto's gaan altijd over momenten die voorbij zijn. Eens de foto genomen gaat alles weer zijn eigen gangetje. Maar het moment van de foto, is er voor altijd.

En waarom vind ik het dus wèl belangrijk om foto's te hebben van je kinderen:

  1. Ze groeien als kool, en dat voor je het weet!
  2. Je vergeet veel sneller dan je denkt ( geloof me maar).
  3. Je hebt de herinneringen voor altijd, zichtbaar en tastbaar.
  4. Foto's hebben de heerlijke eigenschap van kostbaar te zijn.
  5. De verwonderde blikken van je kinderen wanneer ze zichzelf terug zien "van toen zij klein waren" is geweldig!!

Dit is Noore, op de tweede dag na haar geboorte. Wanneer ze niet bij mij lag, lag ze zo naast mij, heerlijk te slapen, en lekker dichtbij. Deze foto maakte ik letterlijk al liggend op mijn bed in het moederhuis. Kan je je nog een beter uitzicht bedenken wanneer je net opnieuw mama bent geworden?