Communie/Lentefeest 2021

Vliegtuig van Stampe en Vertonge

Ook dit jaar heb ik ook iets mega cools in petto voor de communie en het lentefeest van 2021. Iets unieks, iets zots... een heel avontuur... En als ik zots zeg, dan bedoel ik ZOTS ;-)

We gaan naar de luchthaven van Deurne, dompelen ons daar onder in het hele gebeuren van de luchthaven. Ja, ook de douane. Nu, je geraakt daar niet zomaar door, deze communie shoot is dus echt een avontuur hé. Maar het goede nieuws is dat ik alle logistiek voor jullie in orde heb gebracht en jullie vrijwel niets meer moeten doen voor de shoot. Spannend toch!!!

Voor deze communie shoot trek je best wat tijd uit, want deze dag zal een beleving op zich zijn!!

De prijzen die jullie terugvinden zijn de prijzen die jullie betalen voor het gehele avontuur. Wat wil zeggen: jullie passage aan de douane, veiligheidspersoneel dat voor ons zorgt, jullie aanwezigheid op de tarmac, foto's aan het vliegtuig dat voor ons speciaal buiten gehaald wordt, plaatsnemen in het vliegtuig en als kers op de taart hebben jullie toegang tot het museum. Omdat de veiligheidsnormen heel strikt zijn ( en er dus veiligheidspersoneel bij ons blijft) kunnen er maar 5 mensen tegelijk aanwezig zijn van één gezin. Zijn jullie met 6, laat het me dan zeker op voorhand weten, dan bekijk ik samen met de veiligheidsdiensten of het toch niet mogelijk zou zijn.

Ik heb een fotogids gemaakt die ervoor zorgt dat deze dag een echte beleving zal zijn. Geen stress, geen verrassingen. In deze kleine gids zal ik alle informatie geven, zodat jullie optimaal kunnen genieten. Van heb je de schoentjes bij tot er is een automaat om drinken te nemen na de douane...

Dit wordt een avontuur om nooit meer te vergeten!!

Bording Pass? Kijk snel verder onder de communiefoto's die ik hier vorig jaar maakte van Jari! Trouwens zijn mama en papa gaven me dit schitterend idee!! Ik genoot zelf zo erg van dit hele avontuur, dat ik meteen alles had vastgelegd voor dit jaar... Een heel jaar zwijgen was héél, héél moeilijk, maar the word is out... Welcome on board!!!

communie2020_lentefeest2020_broers_communiereporatge_vliegtuig_cool_unieke shoot_jongens_samen_vliegtuigen
Vliegtuig_jongen_communie_lentefeest_unieke shoot_leuke locatie_deurne_vliegveld_luchthaven
Jongen_voor_het_vliegtuig_stampe_en-vertonge_communie_lentefeest_uniek_jongen
Strikje_jongen_lentefeest_communie_feest_feestkledij
Zitten_in_het_vliegtuig_jongen_communie_lentefeest_2020
Samen_broers_unieke shoot_vlieghaven_deurne_vliegtuigen_communies_lentefeestbeest

Zie je het al helemaal voor je? Heb je mega veel zin gekregen om ook deel te nemen aan dit evenement? Schrijf je dan zeker in om een plaatsje te kunnen bemachtigen. Hieronder kan je de verschillende formules terugvinden voor deze communieshoot. Vanaf het moment dat jullie inschrijven zal er een voorschot factuur opgemaakt worden. Wanneer deze factuur voldaan is, is jullie plaatsje definitief gegarandeerd. Jullie ontvangen na betaling ook een handige fotogids met allerlei tips voor de shoot. Op deze manier kunnen jullie je goed voorbereiden op de shoot en is stress nergens meer voor nodig! Heb je nog vragen, of wil je graag op voorhand even contact met mij, aarzel dan zeker niet om me te bellen of te mailen!

Prijzen en formules voor deze Communie shoot

Luxe shoot

- 1 uur fotograferen
- Alle foto's (60-tal) in hoge resolutie
- Foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mooi album van 20x15cm met 15 à 20 van je favoriete beelden.


€ 575

Standaard shoot

- 1 uur fotograferen
- 25 afgewerkte foto's in hoge resolutie
- Foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.
- Mooi album van 20x15cm met 15 à 20 van je favoriete foto's.
+ alle extra's (shooting)


€ 439

Basis shoot Stampe en Vertonge

- 1 uur fotograferen
- Online galerij met wachtwoord
- 15 afgewerkte foto's in hoge resolutie
- foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.
+ alle extra's verbonden aan de shooting zelf


€ 285

FAQ

Wat als het regent?

Ok, we wonen in België en het weer is op zijn zachts gezegd weinig voorspelbaar in België. Maar de regel is heel eenvoudig... Regent het of is er te veel wind, dan gaat de shoot niet door. Voor onze eigen veiligheid kan het vliegtuig niet buiten gezet worden bij regenweer of onvoorspelbare wind. Ik voorzie een reservedag zodat we toch dit heerlijke avontuur kunnen beleven!

Kunnen we de kleertjes ter plaatsen aandoen?

Ja hoor, zeker wel. Er is voldoende ruimte in het sanitair om de kindjes even aan te kleden. Zorg er wel voor dat jullie ruim op tijd komen en dat de kindjes klaar zijn tegen dat ze door de douane moeten. Zo kunnen we onmiddellijk beginnen fotograferen wanneer jullie op de locatie aankomen.

Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden?

Iedere klant die zich definitief inschrijft voor een shoot met mij op een evenement of een individuele shoot, krijgt van mij een handige fotogids met tips en weetjes. Zo zijn jullie helemaal voorbereid op de dag van de shoot en is stress gewoon overbodig! Jullie ontvangen de fotogids na betaling van het voorschot.

Waarom betaal ik een voorschot?

Op het moment dat jullie inschrijven voor de shoot, reserveer ik een plaatsje voor jullie. Op dat plaatsje kan vanaf dat moment geen andere klant meer inschrijven. Het is een win-win. Jullie zijn zeker van jullie plaatsje en ik ben er zeker van dat ik geen verloren plaatsjes heb.

Waarom kan je hier niet voor een korte shoot kiezen?

Logistiek is dit niet mogelijk. Vandaar dat de mini shoot hier niet aangeboden wordt.

Wanneer we bij inschrijving gekozen hebben voor een basis shoot kunnen we die daarna dan nog omzetten naar een standaard shoot?

Tuurlijk!!! Gezien beide shoots één uur duren, ligt het verschil hem in het aangeboden aantal bewerkte foto's en het album. Hebben jullie bij het zien van jullie foto's toch zin om meerdere beelden te hebben en ineens ook een mooi album te krijgen, dan kunnen jullie kiezen om het standaardpakket aan te kopen!