Contacteer me

Vliegtuig Stampe en Vertongen

Contacteer me

In onderstaande formulier kunnen jullie aanduiden welke formule en dag jullie verkiezen. Je kan me ook een berichtje sturen moest je nog verder vragen hebben.

Ik probeer jullie mails binnen de 24 uur te beantwoorden. In mijn antwoord zullen jullie het uur terugvinden dat nog vrij is. Wanneer jullie inschrijven op een shoot staan jullie in voorlopige optie. Jullie plekje is pas gegarandeerd op het moment dat de voorschot-factuur betaald is. Willen jullie graag meteen een voorschot-factuur ontvangen, vergeet dan zeker niet je adresgegevens toe te voegen in het bericht. Dan maak ik die onmiddellijk in orde.

Wanneer jullie kiezen voor een basis shoot kunnen jullie achteraf, zonder enig probleem nog doorschuiven naar en Standaard shoot. Beide shoots duren even lang, het verschil zit hem in de hoeveelheid afgewerkte foto's en het album.

Van zodra ik een datum ken deel ik die onmiddellijk mee!

Ik probeer steeds zoveel mogelijk rekening te houden met het opgegeven moment.

Ik probeer steeds binnen de 24 uur uw bericht te beantwoorden. Twijfel je of je berichtje goed is aangekomen mag je me steeds telefonisch contacteren op het nummer 0477/825242. Op zondag verstop ik mijn GSM ;-)