inschrijving

Tropische serre


Ga terug naar Tropische serre

Inschrijving

Hieronder kan je het inschrijvingsformulier terugvinden.

De gegevens die ik opvraag hebben rechtstreeks te maken met de inschrijving voor de shoot en worden niet gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven. Pas op het moment dat jullie je definitief inschrijven zal je een voorshot factuur ontvangen. Wanneer het voorschot van de factuur voldaan is ben je zeker van je plaatsje.

De week voor de shoot ontvangen jullie een tweede factuur met het restbedrag van de shoot.

Binnen de 24 uur zal je een antwoord ontvangen op je inschrijving of vraag. Bij inschrijving zal ik je de openstaande uren doorgeven waaruit jullie kunnen kiezen. In het vak bericht kan je de uren opgeven die het beste passen of omgekeerd de uren aangeven die echt niet passen. Zo kan ik rekening houden met jullie wensen.

Je moet nog niet definitief zeker zijn van de formule die jullie willen. Na de shoot kunnen jullie nog steeds kiezen voor een upgrade. Een downgrade van Luxe shoot naar een mini shoot is niet toegelaten omdat de tijdsduur van de twee shoots te ver uit elkaar liggen.

Ik probeer steeds zoveel mogelijk rekening te houden met het opgegeven moment.

Binnen de 24 uur mag je een antwoordbericht van mij verwachten. Wanneer je niets ontvangen hebt check dan best even je spam, misschien ligt mijn antwoord daar wel op jullie te wachten.