FIKA LAB LEUVEN

Ben jij een avontuurlijke communicant en mag het allemaal een tikketje stoerder en ruwer zijn voor jou... Dan is deze unieke kans misschien wel iets voor jou.

FikaLab wordt de allercoolste BURENBAR van de Brusselsestraat in Leuven... Maar voor deze ruwe structuur verdwijnt achter het mega coole decor dat Kato en Fien ontworpen hebben, mag ik nog een dagje fotoshoots plannen.

Deze locatie is misschien ook wel mega leuk als jullie een persoonlijke uitnodiging wensen voor jullie communie/ lentefeest zonder dat je al het geheim van kleertjes prijsgeeft.

LET OP! Deze locatie is echt volledig RUW, je stapt eerst over een onbestaande vloer om dan op een hele mooie oude vloer te komen. Maar dit is een werf... Er is dus geen propere vloer te bespeuren. Er is stof aanwezig, sowieso... Maar ook WONDERMOOI licht en een unieke omgeving.Fika lab

Fika Lab


PRIJZEN EN FORMULES

STANDAARD SHOOT

- 1 uur fotograferen.
- Alle foto's (ong. 50 afgewerkte in hoge resolutie.
- Foto's met gezin en broers of zussen mogelijk.
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.
- Luxe herinneringsalbum van 20x15cm met 15 à 20 van je favoriete foto's.


€ 347

BASIS SHOOT

- 30 min. fotograferen
- 20 afgewerkte foto's in hoge resolutie
- Foto's met gezin en broers of zussen mogelijk
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.


€ 225

MINI SHOOT

- 15 min. fotograferen
- 5 afgewerkte foto's in hoge resolutie
- Mogelijkheid tot aankoop van extra beelden.


155€


INSCHRIJVEN


Omdat er voor deze shoot drie verschillende opties van tijdsblokken kan je niet rechtstreeks inschrijven. Wanneer je op de knop klikt om in te schrijven vraag ik je een om tijdsblok aan te duiden dat voor jullie het beste past. Ik hou dan zoveel mogelijk rekening met jullie wensen. wanneer een tijdsblok volledig is verwijder ik het uit het keuze menu. Wie eerst is krijgt ook sowieso als eerste het voorkeurblok.


FAQ

Wat als het regent?

Regenweer kan ons niet dwarsbomen bij deze shoot! Sing Halleluja ;-)

Kunnen we de kleertjes ter plaatsen aandoen?

Ja hoor. Maar let wel dat er geen echte afgewerkte ruimte is. Het zal dus wel binnen zijn, maar echt handig zal het niet zijn.

Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden?

Ik zorg ervoor dat jullie alle info krijgen voor deze shoot + enkele handige tips en weetjes van zodra jullie definitief zijn ingeschreven. Met al die tips en weetjes bestaat het woordje stress niet meer voor jullie <3

Waarom betaal ik een voorschot?

Met het voorschot kunnen jullie definitief jullie plekje voor deze shoot reserveren.

Kunnen we na de shoot kiezen voor een upgrade van ons pakket?

Jullie kunnen ten alle tijden een upgrade doen van jullie oorspronkelijke shoot! Maar van een mini-shoot kan je NIET naar een Luxe shoot en omgekeerd dit omdat de tijdsduur van de shoots te ver uit elkaar liggen.