Communie/ Lentefeest 2021

Overzicht van de verschillende shoots


Contact

Communie en Lentefeest 2021


Ik weet het... alles werd opnieuw uitgesteld. Maaaarrrrrr ik ga door. Een beetje omdat ik een koppigaard ben, maar vooral omdat we mijlpalen missen wanneer ik niet zou doorgaan. Fotografeer ik in de zomer dan geen communies? Geen idee, als er vraag naar is wel natuurlijk. Maar ik ben er niet echt zeker van dat ik evenementen specifiek voor de communies ga organiseren.


Ik snap het wanneer jij denkt... ja seg... nu nog niet zenne... straks zijn de kleren te klein... Ik snap het ook als jij zegt we doen het maar we kopen geen echte speciale kleren... ik snap het als jij er alles op en aan wil... Ik snap alles.


Ik probeer mijn kinderen nog te overtuigen van vissersbotten voor hun lentefeest, maar ik vrees dat ik ze zelf zal moeten aandoen ;-)

Noore haar lentefeest stelde we vorig jaar uit omdat Thor in zijn 6de leerjaar ook een lentefeest kreeg dachten we lekker makkelijk, geen vuiltje aan de lucht. Eén jaar laten gaan we er nu dan toch helemaal voor. Straks zit de oudste in het eerste middelbaar en ik heb ik voor wat zovelen vorig jaar voorhadden... "Seg... Ik ben geen kind meer zenne"... No pictures please...


Bij ons is de afspraak dat ze kleren en schoenen mogen kopen die zo nog hééééélll lang willen aandoen. En mama probeert zich niet te veel te moeien...

En het feest... dat doen we in ... Champagne (dat andere woord ben ik zoooo beu gehoord) ;-) Of met z'n allen als het mag... We zien wel. Van dag tot dag, maar die mijlpalen, die leg ik vast!